WA

In de webshop kunt u zelf alle producten bestellen die u wilt laten bedrukken. Met eigen ontwerp of een ontwerp van CQ Reclame

HET TEAM

Richard Hospers

De creatieve alleskunner

Met ruime kennis van grafisch ontwerp én ervaring in de standbouw zit hij bij CQ op zijn plek.  Zijn ideale werkdag: creatieve vrijheid, flink wat afwisseling en een vleugje humor.

De ene dag op de steiger en de andere dag het perfecte plaatje maken. Dat dus. Ook niet onbelangrijk: klanten blij maken.

André Geerdes

Meester in beletteren

 

Met vakkennis en jarenlange ervaring in gevelmontage staat deze no-nonsens man fluitend op de steiger. Bij voertuigbelettering laat hij zich niet gek maken door rondingen, klinken of buitenissige accessoires.

Het totaalplaatje kloppend maken, daar is hij op uit. Zo brengt hij klanten tot grote hoogte.

Henriëtte Stoker

Het hart van CQ Reclame

 

Al vele jaren aan het roer om oneindige creativiteit concrete vorm te geven. Beetje bijsturen, af en toe. Maar altijd met veel plezier. Want mooie dingen maken en met kleur bezig zijn, daar houdt ze van. En ze vindt het leuk om de CQ-creaties te herkennen op straat. Dat zijn er inmiddels al heel wat.

CREATIEVE QUIDAM

CQ betekent Casu Quo. Oftewel.

Oftewel we vinden het mooi om met onze creatieve ideeën ondernemers vooruit te helpen. Om dat te kunnen, luisteren we goed naar uw wensen en dromen.  En het betekent Creatieve Quidam, best wel eigenzinnig dus.

Creatieve alleskunners.

 

Want met alleen een goed idee ben je er nog niet. Know-how en skills zijn minstens zo belangrijk.

CQ betekent ook een gedreven team, met jarenlange ervaring in het vak. Oftewel, we weten hoe het moet en kan. Kom eens kennismaken.

De koffie staat klaar.

PAPIERBAAN 41 - 43  |  9672 BG  WINSCHOTEN  |  0597  -  418 165  |  INFO@CQRECLAME.NL